Sognehus Indviet 2018

dav

Søndag den 3. juni var en sommerdag med sol fra en skyfri himmel, så det gav en flot ramme om en festlig indvielsesdag for vort nye sognehus.

Kl. 10.00 fyldtes Sjørring Kirke til gudstjeneste med Biskop Henning Toft Bro og med Nordvestjysk Pigekor.

Med ord og toner og fællessang m.m. blev det en rigtig festgudstjeneste og en meget flot start på en dag, hvor kirkens forlængede arm, nemlig det nye sognehus, skulle indvies.

Godt 100 forventningsfulde deltagere samledes foran sognehuset, lyttende til Nordvestjysk Pigekors dejlige sang, før den røde snor symbolsk blev klippet over af et medlem fra hver af de fire sogne.

Bordene fyldtes i salen, entreen og på den solfyldte terrasse og frokosten blev indtaget.

Herefter fulgte en velklingende og munter koncert med Nordvestjysk Pigekor under ledelse af vores organist Annette Boch Pedersen. I dagens anledning blev koncerten krydret med et særligt indslag, idet forfatteren til en af vore populære sange, nemlig; ” Fuglene letter mod vinden”, selv var til stede. Så med akkompagnement på sin guitar indledte Biskop Henning Toft Bro en solosang af de første vers, indtil koret og deltagerne ikke kunne holde stemmerne tilbage, men måtte være med i fællessangen.

En række takke- og lykønskningstaler afbrudt af fællessange fulgte herefter, dagen blev sluttet af med  kaffe og frugt/kransekage.

Mange tak til alle, der kom og var medvirkende til at gøre dagen festlig.

cof

dav

sdr

cof