Minikonfirmander

Minikonfirmand i Sjørring/Thorsted

Så er det tid tid at gå i gang med et nyt hold minikonfirmander!

Går du i 3. klasse og bor i Sjørring eller Thorsted, er du hjertelig velkommen til at komme til minikonfirmand her i foråret 2019. Vi mødes om tirsdagen kl. 14.00-15.30 i det nye sognehus i Sjørring. 1. gang den 30. april. Forløbet varer indtil 11. juni.

I bliver hentet fra skolen og ført tilbage til skolen/sfo’en, medmindre andet er aftalt med jeres forældre. Minikonfirmand er et tilbud fra folkekirken, som gælder både dem, der er døbt og dem, der ikke er døbt. Hver tirsdag vil vi høre en historie fra Biblen, synge en hel del sange, spise sammen og være kreative på forskellige måder – og det kan spænde fra klippe og klister-kreativiteter til opdagelsesture i kirken og på kirkegården.

Deltagelse i minikonfirmand er gratis, men man skal tilmelde sig til Lisa (gerne skriftligt via mail: lib@km.dk eller sms: 9395 3009).

Vi ses!

Kærlige hilsner fra dit minikonfirmandteam
Annette (musiker) og Lisa (præst)

Minikonfirmand i Skjoldborg/Kallerup

Også i Skjoldborg/Kallerup vil vi tilbyde et forløb for minikonfirmander, men for at opnå et større hold udskyder vi forløbet til næste forår.

Det er meget sjovere at synge, lege, spise sammen og være kreativ, når man er lidt flere på holdet. Derfor vil vi gerne sammenlæse børnene fra 3. og 4. klasse til et hold minikonfirmander i Skjoldborg præstegård. Alle børn, der i næste skoleår går i 3. og 4. klasse og bor i Skjoldborg eller Kallerup vil derfor blive inviteret til minikonfirmand i 2020.

Kærlige hilsner
Lisa Bremer og menighedsrådet.