Sangaften

Julekugler materialebanken

SYNG JULEN IND I KALLERUP KIRKE

Onsdag den 21. december – årets korteste dag – synger vi julen ind med fællessang i Kallerup Kirke kl. 19.00

Kallerup Kirke slår igen dørene op for fællessangen – og denne gang i julens tegn. Hvis ikke man har set restaureringen af Kallerup Kirke – er dette en oplagt mulighed. Vi skal synge julesange sammen fra den nyeste højskolesangbog i en god times tid og nyde fællesskabet og en stemningsfuld aften op til jul. Organist Annette Boch Pedersen arrangerer aftenen og sidder ved klaveret; der bliver, som sædvanlig også mulighed for at foreslå sange og salmer – dem man har længtes efter at synge lige siden sidste jul! Undervejs er menighedsrådet vært ved en kop kaffe.

Alle er velkommen til denne hyggelige aften, hvor der er fri entré.

Med venlig hilsen Sjørring-Skjoldborg menighedsråd

Noder pixapay

SANGAFTEN “100 SALMER”  I KALLERUP KIRKE

Onsdag den 18. JANUAR kl. 19.00

Sangaften med 100 salmer – det er godt nok mange salmer vi skal igennem på en aften! Det
kan godt nok blive en meget laaang aften.
Nej, sådan var det naturligvis ikke. Som nævnt i det forrige kirkeblad, har menighedsrådet købt salmebogen »100 salmer«. Det er en salmebog med 100 nyere salmer end dem vi kender fra Den Danske Salmebog. Og det er meningen, at vi kan bruge den til gudstjenester fremover – naturligvis sammen med de salmer vi kender fra den almindelige salmebog.
Men vi skal jo lære de nye salmer at kende og derfor var der d. 12. oktober sangaften i Kallerup
Kirke. Det blev en rigtig hyggelig og stemningsfuld aften i den smukke kirke, hvor vi kunne
høre og synge nogen af de smukke salmer. Nogle af de fremmødte kendte flere af salmerne og for andre var det helt nye bekendtskaber.

Inden hver salme fik vi teksten og melodien gennemgået af præsten og organisten. Og så
skulle der synges – godt ledet af vores kirkesangere og organister. Og nej vi nåede ikke alle 100 salmer, men kun 17. Derfor gentager vi det d. 18. januar 2023, hvor vi tager de næste 17 salmer