Julekoncert 11.12.23

Gospel i Sjørring kirke  –  Happy Voices!

Mandag d. 11. december kl. 19.30 er der julekoncert i Sjørring kirke , i år med et stort gospelkor.

De skriver selv; at en koncert med Happy Voices byder både på nye og ældre, mere klassiske gospelsange, samt egne arrangementer af sange, som ikke nødvendigvis kan betegnes som gospel, men som stadig har et budskab, som rækker ind i gospelens glæde og positivitet og budskab.

De byder både på de helt store gospelbrag, men også på stille numre med plads til refleksion og fordybelse… Altså bliver der plads til hele spektret af følelser undervejs, og det er blandet andet dét, som gør en gospelkoncert med Happy Voices helt speciel.

Happy Voices består af både kvinder og mænd og synger 3-5-stemmige arrangementer både med og uden solister. 

Korets dirigent siden 2009 er Nina Poulsen. Hun er autodidakt ud i korledelse og kan ikke læse noder, men hun har et fantastisk øre for musik, og styrer koret igennem med fast og kærlig hånd. Korets pianist hedder Casper Schriver, og er, sin unge alder til trods, et utroligt talent på et klaver. Han spiller så både englene og gospelkoret slet ikke kan lade være med at synge!

Happy Voices gospelkor er hjemmehørende i Viborg og har fast base i Søndermarkskirken, hvor de øver hver mandag aften. Koret har mere end 25 år på bagen, og har udviklet sig fra et lille hyggekor til et nu ca. 50-mand stort kor, hvor ambitionen om at levere et godt produkt er i højsædet, men hvor det i høj grad også er vigtigt at have det sjovt imens.

Og dette skulle efter sigende både kunne ses, høres og mærkes helt derind, hvor det virkelig gælder.

Velkommen til gospelkoncert i Sjørring kirke – der er fri entré.