Sang- og musikaften i Sjørring Kirke

Onsdag, den 5. februar kl. 19.30 i Sjørring Kirke

SANG OG MUSIKAFTEN

V/ MUSIKMAKKERPARRET
KRISTINA BROGAARD PEDERSEN OG SØREN ANDERSEN

Kristina Brogaard Pedersen, som mange kender som et lokalt musikalsk talent, som musiklærer på Sjørring Skole, som vikarorganist i Sjørring-Thorsted, Skjoldborg og Kallerup Kirker, som underviser ved Musikskolen i Thy, som akkompagnatør for Nordvestjysk Pigekor m.m. vil nu give os en ny musikoplevelse.

Sammen med sin musikalske ven Søren Andersen fra Vordingborg giver de eksempler på egen digtning og musik. Første del kommer til at handle om Grundtvig. Gennem fællessang og fortælling og måske lidt magi vil de se om det ikke kan lykkes at vække »de levende ord«!

Anden afdeling bliver en bred vifte af helt egne sange, hvor de synger og fortæller om livet og døden og lidt af det som findes derimellem. Kristina Brogaard Pedersen og Søren Andersen fortæller også lidt om tilblivelsen af deres sange.