OM SPILLENE
Alle spil kan spilles på en almindelig Windows-computer, og vi har testet dem i fem forskellige browsere (de tre mest udbredte: Internet Explorer, Google Chrome og FireFox samt et par mindre brugte: Opera og Safari). Alle web-baserede spil kan også køre på tablets med Android styresystem, og de fleste kan køre på iPad.

15-pusle
Når du vælger et af billederne, bliver det skåret i 16 stykker. Når du er klar, klikker du på knappen med teksten "Bland". Så forsvinder et af stykkerne, og de øvrige 15 blandes. Ved at klikke på et felt ved siden af det tomme felt kan du efterhånden pusle alle stykkerne hen på deres rette plads.

Fjæs
Øverst vil du se et besynderligt fjæs. Når du starter spillet, ændres fjæset. Der er tre forskellige slags hår til venstre, i midten og til højre (hairL, hairM og hairR), tre forskellige slags øjne til venstre og til højre (eyeL og eyeR), tre forskellige slags kinder til venstre og til højre (chinL og chinR) samt tre forskellige slags næse, hage og mund (nose, chin og mouth). Du skal nu huske, hvordan dette nye fjæs ser ud, for når du er klar, bliver hår og øjne og alt det andet til spørgsmålstegn - og du skal genskabe fjæset ved at klikke på de valgmuligheder, der er.

Hangman
Vi har lavet en ordliste på 1.000 ord - lige fra et fromt ord som "amen" til et spøjst ord som "spirrevip". Under galgen ser du en stribe bogstaver. Når du med musen fører pilen hen over et bogstav, bliver det rødt, og du kan klikke på det. Hvis bogstavet indgår i ordet, som er vist med streger, bliver det valgte bogstav sat ind alle de steder, det indgår i ordet. Indgår bogstavet ikke i ordet, sker der fæle ting i galgen! Det skal du undgå ved at finde frem til hele ordet, inden dine muligheder er opbrugt. I dette spil er lange ord faktisk de letteste, fordi du har større chance for at klikke på et bogstav, der indgår i ordet.

Mad-match-memory
Dette er det nemmeste af de huskespil, du finder på siderne. Du skal ganske enkelt vende brikkerne ved at klikke på dem. Er motiverne ens, bliver de to brikker stående med motiverne fremme - ellers vendes de igen. Efterhånden finder du helt sikkert ud af at få parret brikkerne korrekt.

Memory
Dette er det sværeste af de huskespil, du finder på siderne. Der er nemlig flere brikker - men til gengæld er motiverne helt lokale! Det spilles ligesom Mad-match-memory.

Quiz-STSK-01
Her finder du en quiz med 10 spørgsmål. Der er fire mulige svar, men kun et af dem er korrekt. For at hjælpe dig med at besvare spørgsmålene har vi lagt et billede ind til hvert spørgsmål. Det er i øverste højre hjørne - du kan se det i større udgave ved at klikke på det. Denne quiz rummer spørgsmål, hvor svarene findes i bibelen - derfor er der til hvert spørgsmål en livline i form af en henvisning til et sted, hvor du kan finde svaret.

Kong Salomons Perler
I dette spil skal du fjerne alle de kulørte perler. Man fjerner perler ved at klikke på dem. Det kan dog kun lade sig gøre, hvis der er mindst én perle i samme farve over, under eller ved siden af den perle, du klikker på.

Herunder finder du et par ting til download

Find 5 fejl
Hver opgave ligger som en pdf-fil med to næsten ens lokale billeder. Du kan godt åbne opgaverne i din browser, men vi vil anbefale dig at downloade og derefter printe hver af de opgaver, du vil hygge dig med.

Puslespil til download
Vi har lavet nogle rigtigt flotte puslespil til dig. De tager lidt tid at lave, så i stedet for at lave dem på nettet, skal du downloade dem. Hvert spil ligger som en zip-fil, der skal pakkes ud. Indeni ligger en selvkørende exe-fil - derfor skal der ikke installeres noget på din computer. Måske reagerer dit anti-virus program, fordi det er en exe-fil fra en kilde, programmet ikke kender, men du kan trygt se bort fra disse advarsler - netop fordi der ikke skal installeres noget. Puslespillet kører helt i sin egen lukkede verden. Måske skal du have en voksen til at hjælpe dig.

Find 5 fejl Puslespil STSK-kirker
Forside Kirker Kalender Menighedsråd Personale Kirkegård Kirkeblad Fotos Links

Sjørring Kirke

Thorsted Kirke

Skjoldborg Kirke

Kallerup Kirke